Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί από εκείνους που κάνουν κακό, αλλά από εκείνους που τους παρακολουθούν χωρίς να κάνουν τίποτα!

Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί από εκείνους που κάνουν κακό, αλλά από εκείνους που τους παρακολουθούν χωρίς να κάνουν τίποτα! 


Και από εκείνους τους δημοσιογράφους με την ανυπόφορη ειρωνεία τους προδίδουν καθημερινώς τα ονειρα του Έλληνα πολίτη δημιουργώντας προστασία (Μαξιλαράκι) στους βουλευτές προβάλλοντας τους σαν σωτήρες του πολιτικού οικονομικού αδιεξόδου.


Σήμερα δυστυχώς έχουμε διαπιστώσει πολύ μεγαλύτερο μέγεθος προδοσίας στην ίδια την πατρίδα μας, σε αυτήν την ιερή χώρα που ποτέ δεν έχει κατεβάσει το κεφάλι της απέναντι σε κατακτητές.


Τώρα όμως ο κατακτητής βρίσκεται μέσα στη χώρα μας εξυπηρετώντας (μεσιτεύουσας τις  μεγάλας δυνάμεις ΦΕΚ  1/1833) ότι άλλο εκτός από ελληνικό  συμφέρον και για αυτό διαπιστώνουμε συνεχώς το ξεπούλημα αυτής της Ιερής χώρας.


Επειδή ο ελληνικός λαός εν μέρει έχει αντιληφθεί τις προθέσεις τους η κυβέρνηση δημιούργησε την Α.Α.Δ.Ε. (ασπίδα  χωρίς νομική προσωπικότητα) γιατι σε περίπτωση που δεν καταφέρουν την υλοποίηση σχέδιο εξόντωσης να μην υπάρξει και η ποινική δίωξη σε νομικά πρόσωπα. 


(Ήδη έχουν γίνει μηνυτήριες αναφορές απο το 2017 προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και και όλης της Βουλής για τη σύσταση της ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων χωρίς της Νομικής προσωπικότητας)

Δεν υπάρχουν σχόλια