Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ-ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΚΟΝΤΑΡΙ

 ΝΕΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΥΤ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ !! ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 6 ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ !! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΚΟΝΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΙΑ !!!

............................................................
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΕΝΑ “ΕΡΓΑΛΕΙΟ” ΤΩΝ “ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ” ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ !!! ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΞΙ (6) ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ… “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ” 17 ΕΤΩΝ !!!
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ 17ΧΡΟΝΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ 17ΧΡΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ….
… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ” !!! ΜΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ !!!
......................................................................
ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ
Μόρια: Συνελήφθη και ο έκτος Αφγανός για τον εμπρησμό του καταυλισμού
Συνελήφθη και ο έκτος αλλοδαπός, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο για τους εμπρησμούς και άλλα αδικήματα στη Μόρια.
Συνολικά για τον εμπρησμό του ΚΥΤ της Μόριας, η ΕΛ.ΑΣ., έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις. Πρόκειται για έξι Αφγανούς, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ενήλικοι, ηλικίας 19-20 χρονών, και οι δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι, 17 χρονών. Οι δύο ανήλικοι Αφγανοί, μετά τη φωτιά στη Μόρια, είχαν πάει σε δομές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας...
......................................................................
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
……………………………………………………….
Δώρα Γκιούρα, Καιτη Γουναρη και 5 ακόμη
32 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια